Een refurbished iPhone, wat is het en wat moet je ermee?

Eigenlijk vind iedereen het wel lekker om geld te besparen als het even kan. En waarom ook niet, je zou toch gek zijn als je onnodig teveel geld uit gaat geven?  Een iPhone is een geweldige manier om constant bereikbaar te zijn voor je familie, vrienden en zakelijke connecties. De  buitenwereld legt je tegenwoordig de druk op om constant bereikbaar te zijn en met een iPhone geef je een vleugje luxe en extra fun aan deze gedwongen aankoop.

Wat is het?

Een refurbished iPhone is de laatste tijd steeds populairder geworden. Het is simpel gezegd gewoon een funky naam voor een tweedehands iPhone. De refurbished iPhone is namelijk al eerder in gebruik geweest door iemand anders. Dit betekent echter niet dat het toestel binnen enkele weken uit het niks het loodje legt. Vaak zijn deze telefoons ingeleverd bij het verkopende bedrijf omdat de nieuwe versie van het vlaggenschip van iPhone net uitgekomen was. Dit betekent dus niet dat de telefoon niet meer functioneerde, maar simpelweg een verwende gebruiker had.

Waarom niet gewoon een nieuwe iPhone?

Omdat de prijs van een refurbished iPhone logischerwijs aanzienlijk lager ligt dan die van een gloednieuwe versie. De verschillen bedragen vaak wel meer dan 300 euro, en dat scheelt toch een slok op een borrel. Tevens bieden de verkopers van refurbished iPhones meestal een garantie op het toetsel. Dit geeft wel aan dat de kwaliteit van deze apparaten helemaal niet zo slecht zijn als je misschien bij de eerste indruk zou denken. Het zijn gewoon prima iPhones die nog een lange tijd meekunnen, alleen dan voor een lagere prijs.

Als je zwemt in het geld kan je voor de nieuwste versie van de iPhone gaan en een vermogen uitgeven. Echter doen we dat helaas niet allemaal. Hoor jij niet bij de groep die zwemt in het geld, werp dan eens een blik op de wonderenwereld van refurbished iPhones.