Nieuwe functies iPhone 7

Nieuwe functies iPhone 7

De iPhone 7 zit vol met vernieuwde opties maar wel met een herkenbare uitstraling. De prestaties van deze iPhone zijn beter dan ooit, langere accuduur, betere camera en veel sneller. Maar het design is vrijwel gelijk gebleven aan het design van de iPhone 6.

Vernieuwde homeknop

De nieuwe homeknop kan in het begin onwennig zijn omdat het anders aanvoelt. Dit is de eerste keer in jaren tijd dat de homeknop vernieuwd is, Apple stapt over een knop met de Taptic Engine. Volgens Apple voelt deze knop beter omdat het trillingen doorgeeft, daarnaast voelt het echt als een knop door de feedback die je krijgt. Ook bij het spelen van spelletjes kunnen er trillingen doorkomen.

Beste camera ooit gemaakt

De camera van de iPhone 7 is door Apple behoorlijk verbeterd, ondanks dat de camera nog steeds foto’s maakt in 12 megapixels. Door de grotere cameralens is de camera beter zichtbaar. Apple zelf zegt dat deze camera de beste is die ooit door het bedrijf gemaakt is. De camera aan de voorzijde is van een 5 megapixel-camera naar een 7 megapixel-camera gegaan waardoor selfies maken nu nog beter gaat. Ook videobellen wordt hierdoor leuker, het beeld is stukken duidelijker.

Geen koptelefoon aansluiting aanwezig

In de iPhone 7 zit geen 3,5mm-jack voor oordopjes in te pluggen, dit is vervangen door een Lightning-aansluiting. Apple vindt het tijd om verder te kijken, omdat de koptelefoon aansluiting al honderd jaar oud is. Apple levert daarom ook EarPods mee die een Lightning-aansluiting hebben, daarnaast wordt er ook een adapter meegeleverd waarmee je alsnog een normale koptelefoon aan kunt sluiten.

Flink verbeterde accuduur

De accu van je telefoon lijkt altijd leeg te zijn op het verkeerde moment. Gelukkig heeft Apple de accuduur flink verbeterd en kun je nu gemiddeld 2 uur langer met je batterij doen dan voorheen. Je kunt met de nieuwe accu 40 uur muziek luisteren of 13 uur video’s bekijken. De chip in de iPhone 7 is zuiniger dan in de vorige toestellen, waardoor de accu nu langer meegaat.

Adviesprijs iPhone 7

De adviesprijs voor de iPhone 7 is €769,- maar er is vrijwel altijd ergens een iPhone 7 aanbieding waardoor je meestal wel goedkoper uit kunt zijn. Op iphone7-aanbieding.nl kunt u alle actuele aanbiedingen bekijken.