Goedkoop een iPhone 6 Plus in huis halen

De populariteit van de iPhone 6 en in het bijzonder de iPhone 6 Plus stijgt naar ongekende hoogtes. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun kleine tablet in te wisselen voor deze grote smartphone, simpelweg omdat het praktischer is. Veel Apple gebruikers lopen vandaag de dag nog steeds met twee toestellen rond. Enerzijds maken ze gebruik van een smartphone, maar anderzijds beschikken ze ook over een tablet voor de taken waar het kleine smartphonescherm toch niet zo geschikt voor is. Dat is op zich geen probleem, maar praktisch is het allerminst. Zou u eveneens graag een iPhone 6 Plus willen aankopen, maar wilt u dat dan wel doen tegen een zo laag mogelijke kostprijs? Wij geven u in dit artikel graag enkele cruciale tips die u zullen helpen om de iPhone 6 Plus echt goedkoop in huis te halen.

iPhone 6 Plus met abonnement

Eén van de mogelijkheden om het kostenplaatje van uw iPhone 6 Plus zoveel mogelijk te beperken is gebruikmaken van een combinatie-aanbieding. De meeste providers maken het mogelijk om een iPhone 6 Plus aan te kopen in combinatie met een abonnement. Dit zorgt er voor dat u vaak voor de aankoop van het toestel rekening kunt houden met een sterk verlaagde aankoopprijs. Daarnaast brengt dit als extra interessant voordeel met zich mee dat u er zeker van kunt zijn dat u meteen voor een geschikt abonnement beschikt en dat ook nog eens tegen de best mogelijke kostprijs. Wanneer u nog niet vast zit aan een bestaand abonnement en u graag de iPhone 6 Plus zo voordelig mogelijk in huis wenst te halen is het in ieder geval een absolute aanrader om gebruik te maken van een combinatie-aanbieding.

Beperk de opslagcapaciteit

Opslagcapaciteit iPhone 6 PlusVeel mensen die er voor kiezen om een nieuwe smartphone aan te kopen gaan resoluut voor de hoogste opslagcapaciteiten terwijl ze die lang niet altijd nodig hebben. Bedenk vooraleer een iPhone 6 Plus aan te kopen goed waar u het toestel allemaal voor gaat gebruiken. Gaat u echt zoveel foto’s opslaan als u denkt zonder de smartphone tussentijds even aan de computer te hangen? Moet u echt uw volledig muziekbibliotheek bij u hebben en is het echt noodzakelijk om tien volledige films of series op zak te hebben? Door het beperken van de opslagcapaciteit van uw toestel is het in ieder geval zomaar mogelijk om behoorlijk te besparen op de aankoopprijs.

Conclusie

Bovenstaande twee tips zorgen er voor dat het voor meer mensen mogelijk wordt om een iPhone 6 Plus aan te kopen. Op het eerste zicht lijkt de nieuwste smartphone van Apple dan misschien erg duur, zoals u ziet is het perfect mogelijk om de kostprijs te drukken. Daar komt bij dat veel mensen nog met een verouderd abonnement zitten waardoor het sowieso misschien tijd wordt om te kiezen voor een eigentijdsere oplossing in combinatie met een al even eigentijdse smartphone. Wat dat betreft is het dan ook beslist de moeite waard om even het aanbod aan abonnementen in combinatie met de iPhone 6 Plus onder de loep te nemen.