Grand Theft Auto games vinden weg naar iPhone 6 Plus

Fervente gamers zaten er al enige tijd op te wachten, maar enkele van de populairste games ooit gemaakt, namelijk Grand Theft Auto III en Grand Theft Auto Vice City zijn eindelijk gelanceerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De games waren eerder reeds verkrijgbaar voor de voorgaande iPhone toestellen, maar zijn nu geoptimaliseerd aan het grotere beeldscherm van Apple’s twee laatste smartphones.

Ondersteuning voor MFi controllers

Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat beide versies van het populaire computerspel beschikken over ondersteuning voor zogenaamde MFi controllers. Indien u met andere woorden beschikt over een fysieke controller die ondersteuning biedt aan iOS 8 is het mogelijk om deze te gebruiken om het spel te spelen. Dit zou er volgens de ontwikkelaar voor moeten zorgen dat iedere type gamer op zijn iPhone 6 of iPhone 6 Plus aan de slag zal gaan met het spelletje. Vooral de iPhone 6 Plus lijkt op dat vlak in ieder geval over enkele uitstekende troeven te beschikken.

Nog beter gamen op de iPhone 6 Plus

Wat bezielt iemand om vandaag de dag te gamen met zijn iPhone? Helemaal niets, want onderzoek heeft aangetoond dat de iPhone 6 Plus zich uitstekend leent voor het spelen van games zoals bijvoorbeeld de GTST app. Het grotere scherm zorgt er namelijk voor dat alle acties vlot kunnen worden weergegeven en dat op een veel groter speelveld dan voorheen het geval was.

Vooral voor open-wereld games zoals Grand Theft Auto is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie en mogelijkheden tegelijkertijd op het scherm te toveren en dat was voorheen omwille van het kleine beeldscherm veelal niet mogelijk. Wie optimaal wil genieten van de games die beschikbaar zijn voor iOS doet er dan ook goed aan om als de bliksem een iPhone 6 Plus in huis te halen!

Goedkoop Grand Theft Auto spelen op uw iPhone 6 Plus

Klinkt bovenstaande voor u als muziek in de oren en kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met deze pareltjes van games? In dat geval hebben we goed nieuws voor u! Er is namelijk een bundel verkrijgbaar bestaande uit GTA III, GTA: Vice City en Chinatown Wars voor een kostprijs van slechts 11,99 euro. Aarzel dan ook niet langer en maak de straten van enkele grote, fictieve steden onveilig met uw iPhone 6 of iPhone 6 Plus!